en    nl

Drie Gangen Keuzemenu

Ons drie gangen keuze menu serveren wij op maandag t/m donderdag
voor €  22,50 en op vrijdag t/m zondag voor €  24,50.

Op feestdagen, koningsdag en lokale festivaldagen serveren wij ons drie gangen keuzemenu voor €  24,50.

Wijzigingen in ons Drie Gangen Keuzemenu zijn niet mogelijk!

Koude voorgerechten - Orektika Kria

3.01 TZATZIKI Griekse yoghurt met komkommer, kruiden en verse knoflook
3.03 ELIES KE PIPERIES olijven en pepers in zuur
3.05 DAKOS geroosterd brood met tomaat,ui,knoflook,basilicum en feta
3.13 GTIPITI tot moussesalade opgeklopte feta (beetje pikant)
3.16 MELITZANA SALATA gegrilde aubergines opgeklopt met look, olijfolie en wijnazijn

Warme voorgerechten - Orektika Zesta

3.20 KEFTEDES gebakken gehaktballetjes met saus
3.33 LAGANO-DOLMADES gevulde koolbladeren met gehakt en rijst

Soepen - Soupes

3.43 KREATOSOUPA kruidige kalfsbouillon, met verse groente en stukjes kalfsvlees
3.44 FASSOLADA de typische Griekse witte bonensoep

Vegetarische gerechten - Chortofagita

3.61 GORTOMOUSAKAS vegetarische mousaka, zie ingrediënten op nr. 3.77, maar dan zonder vlees
3.62 KRITHARAKI Griekse pasta, met schapenkaas en saus
3.63 VEGETARISCHE PIKILIA een schotel van aubergines, spaghetti, dolmadaki, grote witte bonen en feta, geserveerd met tzatziki en boerensalade

Traditionele Griekse gerechten

3.77 MOUSAKA ovengerecht bestaande uit gekruid gehakt, aubergines, courgettes, aardappelen, kaas, overgoten met bechamelsaus en geserveerd met tzatziki en salade.
3.80 PASTITSADA een geurig gerecht van het eiland Corfou. Lamsschenkel, gepelde tomaten en Griekse kruiden worden gestoofd in een marinade van mavrodaphewijn en laurierblas. Geserveerd met Griekse pasta (kritharaki) en schapenkaas. 
   

Visgerechten - Psaria

3.67 KALAMARIA gebakken inktvis
3.75 GLOSSITSES gebakken slibtongetjes
  Deze gerechten worden geserveerd met frites, salade en knoflooksaus

Vlees van de grill - Kreata scharas

3.89 GIROS kleine stukjes geroosterd varkensvlees
3.90 BIFTEKI gekruid gehakt gevuld met schapenkaas, geserveerd met giros
3.92. KOTOPOULO kipfilet overgoten met kerriesaus
3.94 ERMIS souzouki, souflaki, kipfilet en giros
  Deze gerechten worden geserveerd met frites, salade en tzatziki

Nagerechten - Epidorpia

3.183 BANANA ROYAL vanille-ijs met verse banaan, chocoladesaus, geroosterde walnoten en slagroom
3.187 DAME BLANCHE traditionele coupe vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
3.188 BAKLAVAS zoet gebak van bladerdeeg gevuld met noten en honingsaus
3.190 GIAOURTI TIS STANIS Griekse roomyoghurt, honing en noten
3.191 GALAKTOBOUREKO met vanillepudding gevuld bladerdeeg, geserveerd met ijs en slagroom

Kafedes – Koffie - Thee

  KOFFIE
  KOFFIE cafeïnevrij
  ESPRESSO
  CAPPUCINO
  THEE
  KOFFIE MET SLAGROOM